top of page
Painting Wall

Başlığınız: Hangi Ürünleri Deneyip Test Ettiniz?

Örnek Başlıklar: Ürün Değerlendirmesi: En Yeni Kablosuz Kulaklıklar veya Her Anne Baba Adayının İstediği Uygun Fiyatlı Bebek Yatağı veya Sonunda Geldi! Beklediğimiz Kabin Valizi


Yazının SEO'sunu güçlendirmek için başlığa bir anahtar kelime ekleyin.


Okurlarınız için ürün veya ekipman kıyaslaması yapmanız durumunda ürün değerlendirmeleri idealdir. Okurlarınız uzmanlığınız ve gerçek örneklerden yararlanmak için blogunuzu tekrar tekrar ziyaret eder.

Her güvenilir ürün değerlendirmesi, bir giriş paragrafı ile başlamalıdır. Bu, okurlarınızda merak uyandırıp onlara ne bekleyebileceklerini anlatmak için bir fırsattır. Tek bir ürünü mü değerlendiriyorsunuz yoksa birkaç ürünü mü kıyaslıyorsunuz? Ürün ya da ürünlerin tam adı nedir? Okurlarınızla bu alandaki uzmanlığınızı paylaşın, piyasada beklentilerinizi karşılamayan ürünlerden dolayı yaşadığınız hayal kırıklıklarını anlatın ve bu değerlendirmenin neden ürünün avantajları hakkında tüm püf noktaları sunduğunu açıklayın.


Başlık #1: İlk İzlenimleriniz


Okurlarınız, ayrıntılara yönelik gösterdiğiniz aynı özen ile ürünü sanki ilk kez deniyormuş gibi hissetmeli. Bu noktada açıklayıcı olmanız ve ürünün görünümü, verdiği his ve tüm özellikleri hakkında net bilgiler sunmanız iyi olacaktır. Anlatımınızı canlandırmak için resimler eklemeyi unutmayın.


Başlık #2: Nasıl Test Ettiniz?


Ürünün size nasıl yardımcı olduğu hakkında kişisel bilgiler paylaşın. Ürünü nerede ve nasıl kullandınız? Ne kadar kişisel bilgi verirseniz, okurlarınız size kendini o kadar yakın hisseder ve güvenilirliğiniz bir o kadar artar. Başkalarından ürünü test etmesini istediyseniz bunu da okurlarınıza söyleyin.


Herkes bir ürünün kendisine yardımcı olabileceği tüm noktaların farkında olmayabilir. Bu nedenle, bu noktaları yazınızda vurgulamayı unutmayın. Hatta daha önce hiç düşünmedikleri noktalara da değinebilirsiniz!


Başlık #3: Avantajlar ve Dezavantajlar


Okurlarınızla empati kurmayı unutmayın. Onların beklentilerini ve ürünün bunlar için nasıl yardımcı olabileceğini (veya olmayacağını!) paylaşın. Sorunlarının ne olduğunu anlamanız ve ürünün bunları nasıl çözebileceğini belirtmeniz gerekir.


Birkaç farklı ürünü kıyaslıyorsanız insanların ürünlerin benzer ve farklı yönlerini hemen görebileceği bir grafik ya da tablo ekleyin. Bu, okurların hangi seçeneği satın alabileceğini seçmesine yardımcı olur.


Bahsettiğiniz ürüne herhangi bir nedenle herkesin erişimi olmayabilir. Seçim yapabilecekleri birkaç alternatif ürün eklemek isteyebilirsiniz. Bu okurların hoşuna gidecektir.


Başlık #4: Son Puanlama


İlk olarak, okurlarınıza (yine) bu alandaki deneyiminizden bahsedin ve neden son değerlendirmeyi yapmak için ideal biri olduğunuzu anlatın. Bu, her değerlendirme için gerekli olmasa da puan vermeniz iyi olacaktır. Ürün hakkındaki düşünce ve görüşlerinizi bir puanlama ile özetleyin. 5 yıldız ya da 10 üzerinden bir puanlama olabilir. Herkese ne düşündüğünüzü söyleyin.


Ortaklık içinde olduğunuz işletmelere bağlantılar ekleyerek değerlendirmenizden para kazanın. Okurlar, onlara sağladığınız bağlantı ile ürünü satın aldığında komisyon alırsınız. Bunlar, bariz bir şekilde reklam yapmadan para kazanmanın harika bir yoludur. Yalnız bunların ortaklık bağlantıları olduğunu yazmayı unutmayın.


Rehberimizde ortaklık bağlantıları hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.


Söz konusu ürün, Wix siteniz aracılığıyla satışını yaptığınız bir ürünse kenar çubuğundaki Ekle düğmesinden direk ürün sayfanıza giden bir bağlantı ekleyin.


Okurları yorum bırakmaya ve ürünü önceden kullanmış olmaları durumunda deneyimlerini paylaşmaya davet edin.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2021 yılında kurulmuştur.

bottom of page